Landslagsläger i Norrköping

Det var alldeles för länge sedan jag skrev här på min sida, jag beklagar det och inser helt enkelt att tiden går snabbare än den borde och att det varit alldeles för mycket att göra på sistone. Men nu, äntligen… efter en lång och seg vinter kommer det som är lufthålet, det som ger energin, det som jag längtat efter sen nyår. Nytt landslagsläger, nya dagar med Herrar U18 och alla de fantastiska människor som jag jobbar med. Det känns helt enkelt jäkligt kul att åka ner till Norrköping och veta att nu börjar det, vår resa mot nya mål och nya prestationer.

I allmänhet undrar nog många varför vi har landslagsläger under Valborgshelgen och i synnerhet undrar man det här i Uppsala som är Valborgsstaden nr 1, nr 2 och nr 3. Men så är fallet, och det är tredje året i rad som resan bär till Norrköping och den rejäla kick-off det faktiskt är för samtliga landslag, såväl ungdoms- som rullstols- som seniorlandslag. Att det dessutom spelas SM-Final 4 och 5 på torsdag respektive lördag mellan Norrköping och Plannja gör inte saken sämre. Det kommer med andra ord bli en fartfylld helg.

För er som trotsar Valborgsfirande och inte vet vad ni ska göra så kan jag rekommendera en tur till Norrköping och känna vibbarna av internationell basket. För oss med Herrar U18 så är Valborgslägret den första anhalten på vår väg mot EM i Litauen där vi kommer stanna upp i Solna och Nordiska Mästerskapen under Kristi Himmelfärdshelgen för att sedan mötas upp efter skolavslutningen och åka till Tyskland och Holland för träningsmatcher. Därefter åker vi hem innan vi tar nya tag och åker till London och spelar turnering. Hem igen och en tur ner till Polen för det sista genrepet innan vi kastar oss in i lejonkulan i Vilnius med Lettland, Spanien och Frankrike. Hänger ni med på resan?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s