Nytt landslagsår – HU18

När nu år 2009 börjar närma sig sitt slut kan vi bland annat se tillbaka på ett framgångsrikt år med HU18. Guldseger i EM B-divisionen i Sarajevo och avancemang till A-divisionen gör att det nästkommande årets upplaga av HU18 kommer spela i A-EM i vårt grannland i öst – Litauen i slutet på juli 2010.

För er mer insatta i landslagsverksamheten vet ni att mellandagarna är lika med landslagsläger för HU16, HU18, DU16 och DU18 i Södertälje. För oss som jobbar i landslagsverksamheten är det något man verkligen ser framemot. Det är första lägret med en ny åldersgrupp och ett första steg på den resa som ett landslagsår innebär.

För oss med HU18 väntar ett gäng unga herrar födda -92 och -93 som liksom oss coacher ser framemot att sätta igång med detta historiska landslagsår. 2010 blir första gången på drygt 20 år som ett herrlag deltar i A-divisionen på ungdomsherrsidan (U20, U18 eller U16).

Även om tankarna och blickarna riktas framåt mot sommarens EM-slutspel i Lituaen och grupplottningen i mitten på januari så är det givetvis lägret i Södertälje och Baltic Cup i Tallin (3, 4 och 5 januari) som är det vi lägger allt fokus på för närvarande.

Välkommen 2010!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s