Region Syd

Dags för en ny helg med Region Syd, denna gång i Kinna (där Marbo Basket håller till). Det ska bli riktig kul. Vi har 40 killar och 4 träningar och det ska bli väldigt kul att se hur mycket spelarna har gått framåt sen första lägret i mitten på november i Lund.

Träningsmöjligheterna och anläggningen är väldigt fin, vi kommer hålla till i Marks Gymnasium och sporthallen är jättestor vilket gör att tjejerna och killarna kan träna parallellt i var sin fullstor hall. Boendet sker i klassrum och maten brukar alltid vara kanon!

För mig blir morgondagen extra tidig då jag ska till sydöstra Småland på tjänsteresa under fredagen. Det blir med andra ord en tidig avresa från Göteborg och inte hemma förrän på söndag eftermiddag.

Tillbaka till regionverksamheten, det är något fantastiskt med det. Talangen, viljan, drivkraften, allt smälter samman och det är jäkla härligt att vara med om den resan spelarna gör under året. Alla insikter spelarna tar med sig hem, alla vänskapsband de knyter samt den utveckling och inlärning som ständigt pågår – helt klart värt att lägga en helg på då och då!

Dags för mig att sticka ner på en träning jag fick förfrågan om att hålla. Högsbo P94 och Coach Widmark bad mig hålla en träning inför nästa års regionverksamhet för P94 och berätta för spelarna vad det innebär. Mycket spännande, härligt att han och laget är ute i så god tid med att börja förbereda sig!

20.00 äger derbyt med stort D rum, Real mot Barca i ACB, direkt på Viasat Sport 3 såklart!

…. och Tack Jocke, du måste ha många läsare på din sida för det droppa in rejält med klick på min sida idag! Lycka till med helgens Regionverksamhet i Stockholm.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s